Όροι Χρήσης

1.ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ

Ο παρών ιστότοπος (website) www.quizy.gr είναι ένα κατάστημα μέσω του διαδικτύου (εφεξής «Quizy») της εταιρείας με την επωνυμία «ΕASYMEDIA I.K.E.», η οποία έχει αντικείμενο την παραγωγή περιεχομένου δικτυακών πυλών, με ΑΦΜ: 801049575 και ΔΟΥ: ΓΛΥΦΑΔΑΣ , η οποία εδρεύει στην Αθήνα, επί της οδού Νηρηίδων αρ. 1, (εφεξής «Εταιρεία»). Στο παρόν περιλαμβάνονται κατά τρόπο σαφή, ευκρινή και κατανοητό οι όροι χρήσης του ιστότοπου.

Περαιτέρω, κάθε σύμβαση που συνάπτεται μέσω του Καταστήματος διέπεται από τους όρους που αναφέρονται στο παρόν καθώς και όσους, κατά περίπτωση συμφωνηθούν μεταξύ των μερών. Οποιοιδήποτε άλλοι όροι αποκλείονται ρητώς. Με την επιφύλαξη της αρχής της τήρησης καλής πίστης και των χρηστών συναλλακτικών ηθών καθώς και, εν γένει, των διατάξεων που διέπουν τις δικαιοπραξίες, ιδίως αυτών που συνάπτονται από απόσταση (όπου εφαρμόζονται), κάθε χρήστης που εισέρχεται και κάνει χρήση των υπηρεσιών του Quizy θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους που εδώ διατυπώνονται, χωρίς καμία εξαίρεση. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους οφείλει να απέχει από τη χρήση του Quizy και από κάθε συναλλαγή με αυτό.

Το Quizy λειτουργεί ως εξής:

Το Quizy είναι ένα συνδρομητικό site με κουίζ που δίνει την ευκαιρία στους αναγνώστες του να κερδίσουν πλούσια δώρα με την αξία και τις γνώσεις τους. Ο χρήστης μπορεί να συμμετέχει και να διεκδικήσει δώρα διαλέγοντας ένα από τα παρακάτω πακέτα συμμετοχής:

Πακέτο νο 1: 2 ευρώ για 1000 βαθμούς εκκίνησης για μια μέρα στην Golden League των μεγάλων δώρων.

Πακέτο νο 2: 5 ευρώ για 1000 βαθμούς εκκίνησης καθημερινά, για μια βδομάδα στην Golden League των μεγάλων δώρων

Πακέτο νο 3: Δωρεάν 1000 βαθμοί για μια μέρα, στην Golden League χωρίς συμμετοχή στα δώρα

#Golden League

Η διάρκεια της Golden League θα είναι εβδομαδιαία. Για το μήνα Σεπτέμβριο θα διεξαχθούν 4 πρωταθληματάκια:

1ο: 01/09/2023 – 08/09/2023

2ο: 09/09/2023 – 16/09/2023

3ο:17/09/2023 – 24/09/2023

4ο: 25/09/2023 – 30/09/2023

Με τη λήξη κάθε πρωταθλήματος αναδεικνύονται 15 νικητές. Οι χρήστες με συνδρομή που θα βρεθούν στην πρώτη 15αδα κερδίζουν το δώρο που θα επιλέξουν από την αντίστοιχη λίστα. Οι χρήστες χωρίς συνδρομή που θα βρεθούν στην πρώτη 15αδα δεν κερδίζουν κάποιο δώρο.

Οι χρήστες ανάλογα με τις επιδόσεις τους χωρίζονται αυτόματα από το Quizy σε 3 κατηγορίες: Rookies, Masters, Professors. Κριτήρια κατηγοριοποίησης είναι τα εξής: 1. Ποσοστό νικών στα head to head τις τελευταίες 30 ημέρες (Professors >66%, Masters 33-66% και Rookies <33%), 2. Όποιος χρήστης έχει κερδίσει στο παρελθόν δώρο από το Quizy θεωρείται αυτόματα Professor, 3. Οι 10 πρώτοι της βαθμολογίας της league (ανά ημέρα) αναβαθμίζονται επίσης σε Professors. Αν «βγουν» από την δεκάδα επιστρέφουν στην κατηγορία που ανήκαν (Σημείωση: για να είναι κάποιος professor πρέπει να έχει συμμετοχή σε τουλάχιστον 200 παιχνίδια και αντίστοιχα master σε 100).

Ο χρήστης που παίρνει 1 από τα 2 πακέτα κερδίζει 1000 βαθμούς εκκίνησης και μπαίνει στο παιχνίδι.

Καθημερινά ο χρήστης «μπαίνει» σε Head to Head (μονομαχίες) και ξεκινάει να παίζει εναντίον άλλων παικτών με στόχο να κερδίσει περισσότερους βαθμούς. Μπορεί να συμμετέχει μέχρι και σε 25 μονομαχίες την ημέρα.

Το Quizy ανάλογα με τη διαθεσιμότητα και τη βαθμίδα που βρίσκεται ο χρήστης (Rookie, Master, Professor) του δίνει τη δυνατότητα είτε να ανοίξει ο ίδιος τη μονομαχία επιλέγοντας κατηγορία είτε να μπει ως δεύτερος αφού έχει μάθει τον αντίπαλό του, την κατηγορία που επιλέχθηκε και το σκορ του αντιπάλου (οι Professors δεν δύνανται να επιλέξουν παιχνίδι και έχουν τη δυνατότητα επιλογής κατηγορίας έως 10 φορές). Οι 2 μονομάχοι στα Head to Head παίζουν στην ίδια κατηγορία και στις ίδιες 10 ερωτήσεις. Έχουν μόνο μια βοήθεια (50%-50%), χωρίς μπόνους χρόνου. Για κάθε ερώτηση ο χρήστης έχει στη διάθεσή του 10”. Η επιλογή της κατηγορίας γίνεται από μια λίστα τυχαίων κατηγοριών και tags και δεν μπορεί να επιλέξει κάποιος δύο φορές την ίδια κατηγορία.

Κάθε φορά που ο χρήστης ανοίγει μια μονομαχία 200 βαθμοί δεσμεύονται από τη βαθμολογία του. Εάν κερδίσει παίρνει όλους τους βαθμούς που έχουν δεσμευτεί στη μονομαχία των δυο, εάν χάσει οι βαθμοί πηγαίνουν στον αντίπαλο. Εάν η αναμέτρηση έρθει ισόπαλη τότε οι βαθμοί επιστρέφονται και στους δύο μονομάχους. Αν κάποιος χρήστης αποχωρίσει από το παιχνίδι, αυτομάτως κερδίζει ο αντίπαλος και οι βαθμοί μεταφέρονται στον νικητή. Σε περίπτωση που κάποιος χρήστης ανοίξει μια μονομαχία και δεν βρεθεί αντίπαλος αμέσως, η αναζήτηση συνεχίζεται ώσπου να γίνει κάποιο ματσάρισμα.

Το Quizy ενημερώνει τους χρήστες σε πραγματικό χρόνο για το αποτέλεσμα της μονομαχίας μόλις αυτή λήξει.

Στη διάρκεια μιας μονομαχίας, ο χρήστης που παίζει 2ος μπορεί να βλέπει το σκορ του προήγουμενου αντιπάλου του καθώς και την απάντηση που εκείνος έδωσε. Η απάντηση του αντιπάλου θα εμφανίζεται με ένα μπλε περίγραμμα γύρω από αυτή.

Εάν οι βαθμοί του χρήστη πέσουν κάτω από τους 3000 μπορεί να αγοράσει το πακέτο επανεκκίνησης των 1000 βαθμών, αξίας 2 ευρώ και να ξαναμπεί στο παιχνίδι (ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει το πακέτο όσες φορές θέλει αρκεί οι βαθμοί του να μην ξεπερνούν τους 3000).

Με το που τελειώνει η μέρα όποια μονομαχία είναι ανοιχτή και δεν έχει βρεθεί αντίπαλος, ακυρώνεται και οι δεσμευμένοι πόντοι επιστρέφουν στους χρήστες. Η οριστική βαθμολογία βγαίνει μετά το πέρας και της συγκεκριμένης διαδικασίας.

Οι συμμετέχοντες κάθε ημέρας κερδίζουν συγκεκριμένους βαθμούς για τη γενική βαθμολογία της Golden League:

1ος: 3 βαθμοί

2ος – 5ος: 2 βαθμοί

6ος – 20ος: 1 βαθμό

21ος και κάτω: 0,5 βαθμό

Σε περίπτωση ισοβαθμίας δύο χρηστών προηγείται βαθμολογικά: α) Ο χρήστης που βρίσκεται σε μικρότερο επίπεδο (πχ. μaster vs rookie, προηγείται ο rookie) και β) ανάμεσα σε δύο χρήστες του ίδιου επιπέδου προηγείται αυτός που έχει τη μεγαλύτερη βαθμολογία τις τελευταίες 30 ημέρες.

Οι βαθμοί που κερδίζει κάθε χρήστης καθημερινά στα head to head προστίθενται στη βαθμολογία της Golden League.

# Golden League Plus

Οι χρήστες μπορούν ταυτόχρονα να συμμετέχουν και στη Golden League Plus για να κερδίζουν bonus βαθμούς καθημερινά. Όσοι χρήστες έχουν ήδη αγοράσει κάποιο πακέτο παίζουν για να μαζέψουν περισσότερους βαθμούς και να διεκδικήσουν ένα από τα μεγάλα δώρα. Όσοι έχουν διαλέξει τη δωρεάν συνδρομή παίζουν χωρίς να διεκδικούν κάποιο δώρο. Κάθε μέρα θα υπάρχουν 4 κατηγορίες ερωτήσεων που επιλέγονται από το Quizy. Ο χρήστης επιλέγει την κατηγορία που θέλει (εφόσον είναι πάνω από 1) και καλείται να απαντήσει 10 ερωτήσεις. Ο χρήστης έχει 1 προσπάθεια. Εάν το επιθυμεί μπορεί να αγοράσει το πακέτο επανεκκίνησης με 2 ευρώ και να ξαναμπεί στο παιχνίδι (ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει το πακέτο επανεκκίνησης έως 4 φορές και να επιλέξει max 2 φορές την ίδια κατηγορία).

Ανάλογα με τον αριθμό των σωστών απαντήσεων ο χρήστης κερδίζει βαθμούς:

10/10 : 3 βαθμούς

9/10 ή 8/10: 2 βαθμούς

07/10 ή 6/10: 1 βαθμό

Οι βαθμοί που κερδίζει ο χρήστης στη Golden League Plus προστίθενται στο τέλος της ημέρας στη γενική βαθμολογία της Golden League.

# Νικητές:

Νικητής θα είναι αυτός που από την πρώτη μέρα της Golden League (17/09) έως και την τελευταία (24/09), θα συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς στη γενική βαθμολογία. Η γενική βαθμολογία θα προκύπτει από συμψηφισμό των βαθμολογιών των Golden League και Golden League Plus. Σε περίπτωση ισοβαθμίας θα υπολογιστούν οι συνολικοί βαθμοί σε όλα τα παιχνίδια των τελευταίων 30 ημερών και νικητής θα είναι αυτός που έχει τους περισσότερους βαθμούς από τους δύο ισοβαθμούντες. Δώρα επίσης θα κερδίζουν και οι υπόλοιποι 14 που θα συμπληρώσουν την πρώτη δεκαπεντάδα της Golden League (εφόσον φυσικά συμμετέχουν με το αντίστοιχο πακέτο συνδρομής και όχι με το δωρεάν πακέτο).

Ο πρώτος στη βαθμολογία μπορεί να επιλέξει το δώρο του από μια λίστα 10 προϊόντων. Αυτοί που θα καταταγούν στις θέσεις 2-5 της βαθμολογίας θα επιλέξουν το δώρο που επιθυμούν από διαφορετική λίστα επίσης 10 προϊόντων. Στις θέσεις 6-10 οι παίκτες κερδίζουν 2 μέρες δωρεάν συνδρομή στο επόμενο πρωτάθλημα του Quizy καθώς και ένα δώρο που θα διαλέξουν από μια λίστα 6 προϊόντων. Τέλος όσοι καταλάβουν τις θέσεις 11-15 κερδίζουν 1 μέρα δωρεάν συνδρομή στο επόμενο πρωτάθλημα του Quizy και ένα δώρο επιλογής τους από διαφορετική λίστα των 5 προϊόντων.

Εάν στην 15άδα των νικητών βρεθεί χρήστης που δεν έχει αγοράσει πακέτο συνδρομής, το δώρο μεταφέρεται αυτόματα στο επόμενο πρωταθληματάκι.

Οι νικητές οφείλουν να απαντήσουν στο email που θα λαμβάνουν από το Quizy όπου θα αναφέρονται τα στοιχεία της διεύθυνσής τους και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας έτσι ώστε να μπορεί να δρομολογηθεί η παραγγελία και αποστολή του εκάστοτε δώρου. Σε περίπτωση που δεν απαντήσουν εντός 15 ημερών χάνουν το δώρο τους.

Για λόγους αξιοπιστίας απέναντι στους υπόλοιπους παίκτες οι νικητές της Golden League καλούνται να αποστείλουν στο Quizy εντός μιας εβδομάδας από την παραλαβή του δώρου μία φωτογραφία ή ένα ηχητικό μήνυμα στο οποίο να αναφέρουν το ψευδώνυμό τους στο Quizy, καθώς και το δώρο που κέρδισαν. Σε αντίθετη περίπτωση το Quizy μπορεί να μην τους επιτρέψει να συμμετάσχουν ξανά στον διαγωνισμό μέχρι την αποστολή του παραπάνω υλικού.

2. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΜΕΡΩΝ

Το Quizy ενδέχεται να περιέχει διασυνδέσεις ή ενδείξεις αναφορικά με άλλες ιστοσελίδες που ανήκουν και διαχειρίζονται τρίτοι. Η Εταιρεία δεν χειρίζεται ούτε ελέγχει και ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε πληροφορία, προϊόν ή υπηρεσία που εμπεριέχεται σε αυτές. Συνεπώς, για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί κατά την επίσκεψη ή χρήση τους οφείλετε να απευθύνεστε απευθείας στους νόμιμους εκπρόσωπους των εν λόγω ιστοσελίδων, οι οποίοι φέρουν τη σχετική ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους. Το Quizy μπορεί, για οποιοδήποτε λόγο και χωρίς προειδοποίηση, να αλλάξει αυτούς τους Όρους αλλά θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να υποδείξει τις όποιες αλλαγές στους όρους αυτούς με μια ειδοποίηση στην αρχική σελίδα. Η συνεχής χρήση αυτής της ιστοσελίδας από την πλευρά των χρηστών μετά από την ημερομηνία ισχύος οποιωνδήποτε αλλαγών στους Όρους αυτούς θα εκλαμβάνεται ως αποδοχή από τους χρήστες των αλλαγών αυτών.

Η Εταιρεία δεν δηλώνει με κανέναν τρόπο ότι οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα έγγραφα και στις ανακοινώσεις που δημοσιεύονται σ’ αυτό το διακομιστή είναι κατάλληλα για οποιονδήποτε σκοπό. Κάθε τέτοιο έγγραφο και σχετική γραφική απεικόνιση παρέχεται “ως έχει” χωρίς καμιά απολύτως εγγύηση οποιουδήποτε είδους.

Η Εταιρεία δεν φέρει ευθύνη ούτε υποχρέωση αποζημίωσης για οποιαδήποτε ζημιά (συμπεριλαμβανομένης της αποζημίωσης για ηθική βλάβη) που προκύπτει από αδυναμία παροχής υπηρεσιών υποστήριξης.

Με τη χρήση του Quizy , ο χρήστης δηλώνει ότι συμφωνεί ότι η χρήση γίνεται με δική του ευθύνη και αναγνωρίζει ότι, παρ’ ότι η Εταιρεία κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, δεν είναι δυνατόν να εγγυηθεί ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές στη χρήση ή λάθη στο περιεχόμενο του ιστότοπου.

Ο χρήστης του Quizy (στην έννοια του οποίου συμπεριλαμβάνεται κάθε πρόσωπο που χρησιμοποιεί το Quizy με ή χωρίς δικαιώματα χρήσης, με ή χωρίς σύνδεση, καθώς και οποιοσδήποτε ευθύνεται κατά το νόμο για πράξεις τρίτου προσώπου που το χρησιμοποιεί, πχ ο δικαστικός συμπαραστάτης ή ο νόμιμος κηδεμόνας ανήλικου) δηλώνει ότι είναι νομικά ικανός να συνάψει σύμβαση με την Εταιρεία μέσω του Quizy, καθώς και να κάνει χρήση του Quizy υπό τους όρους και προϋποθέσεις που αναφέρονται εδώ. Επίσης, εφ’ όσον η χρήση του γίνεται κατόπιν συνδέσεως με αυτό με τα στοιχεία σύνδεσης του Χρήστη, αποδέχεται ότι είναι προσωπικά και οικονομικά υπεύθυνος για κάθε χρήση του ακόμα και αν η χρήση του Quizy γίνεται από άλλους, π.χ. πρόσωπα που διαμένουν με αυτόν.

O εγγεγραμένος χρήστης συμφωνεί να απαγορεύει κάθε χρήση του σε ανηλίκους , οι οποίοι χρησιμοποιούν τον λογαριασμό του ή το όνομά του.

Ο χρήστης είναι ελεύθερος να κάνει χρήση του Quizy σύμφωνα με τους παρόντες όρους, το νόμο και τα χρηστά ήθη. Η ευθύνη για τα περιεχόμενα των συναλλαγών ανήκει αποκλειστικά στο χρήστη. Η Εταιρεία δεν ασκεί κανένα είδος διόρθωσης ή παρέμβασης στα δεδομένα που μεταφέρει ο χρήστης, ο οποίος οφείλει να συμπληρώνει σωστά τα πεδία στις on-line φόρμες επικοινωνίας.

 

Ο χρήστης συμφωνεί και αναλαμβάνει την υποχρέωση να μη χρησιμοποιεί το Quizy για:

α. Αποστολή, δημοσίευση ή μετάδοση με οποιοδήποτε τρόπο οποιουδήποτε περιεχομένου που είναι ή μπορεί να κριθεί για οποιοδήποτε λόγο ανήθικο (προσβάλλει τα χρηστά ήθη, τις κοινωνικές αξίες, την ανηλικότητα κλπ) ή παράνομο ή, εν γένει, προσβάλλει, βλάπτει ή ζημιώνει την Εταιρεία ή οποιονδήποτε τρίτο και τα έννομα αγαθά αυτών,

β. Αποστολή, δημοσίευση ή μετάδοση με οποιοδήποτε τρόπο οποιουδήποτε περιεχομένου για το οποίο οι χρήστες δεν έχουν δικαίωμα μετάδοσης σύμφωνα με το νόμο ή τις εν ισχύ συμβάσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται από συμφωνίες εμπιστευτικότητας), καθώς και οποιουδήποτε περιεχομένου το οποίο παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων ή περιέχει κακόβουλο λογισμικό με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλισμικού υπολογιστών,

γ. Κάθε άλλη ηθελημένη ή αθέλητη παράβαση της ισχύουσας νομοθεσίας,
δ. Οποιαδήποτε συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.

Με την επιφύλαξη κάθε άλλου δικαιώματος της εταιρείας, οποιαδήποτε χρήση αντίθετη προς τα ανωτέρω δύναται να επιφέρει και διακοπή των παρεχόμενων υπηρεσιών χωρίς καμία ειδοποίηση. Ο χρήστης συμφωνεί ότι η διοίκηση, οι υπάλληλοι, οι συνεργάτες και οι μέτοχοι της Εταιρείας δεν ευθύνονται για οποιαδήποτε παράβαση των ανωτέρω υποχρεώσεων εκ μέρους του Χρήστη.

3.ΣΥΜΒΑΣΗ

Για τη σύναψη σύμβασης με την Εταιρεία , ήτοι αγορά πακέτου μέσω του Quizy απαιτείται η εγγραφή στον ιστότοπο (με τη χρήση «ονόματος χρήστη» και «κωδικού πρόσβασης»). Κατά τη διαδικασία αγοράς θα ζητηθεί από το χρήστη να κάνει login (αν είναι ήδη εγγεγραμμένος) ή να δηλώσει τα στοιχεία του. Αν ο χρήστης επιθυμεί, μπορεί, είτε να δηλώσει και ένα password, και, έτσι, τα στοιχεία του θα αποθηκευτούν για μελλοντικές συναλλαγές είτε να μη δηλώσει password, οπότε σε μελλοντικές συναλλαγές θα χρειαστεί να επαναλάβει εκ νέου την δήλωση των σχετικών στοιχείων.

Ο χρήστης υποχρεωτικά παρέχει όνομα, επίθετο, τηλέφωνο επικοινωνίας, εμφανιζόμενο όνομα, το οποίο δημιουργείται αυτόματα κατά την εγγραφή αλλά παρέχεται η δυνατότητα να αλλάξει από την ενότητα «ο Λογαριασμός μου». Τα ονόματα θα εμφανίζονται δημόσια ολόκληρα μόνο στους ίδιους τους χρήστες ενώ στους άλλους χρήστες εμφανίζονται με καλυμμένους κάποιους από τους χαρακτήρες. Ο χρήστης έχει την δυνατότητα αφού συνδεθεί να αλλάξει τα στοιχεία του μέσω της σελίδας ο Λογαριασμός μου.

Οι πληροφορίες της εγγραφής του παραμένουν απολύτως εμπιστευτικές σύμφωνα και με τα αναλυτικώς αναφερόμενα στην παράγραφο του παρόντος που αφορά τα Προσωπικά Δεδομένα.

4. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Στο Quizy περιλαμβάνεται υλικό πνευματικής ιδιοκτησίας που ανήκει στην Εταιρεία και προστατεύεται από το νόμο. Όλα τα περιεχόμενα του Quizy αποτελούν υλικό πνευματικής ιδιοκτησία της Εταιρείας (ή τρίτων συμβληθέντων με αυτή) και προστατεύονται από την ελληνική και διεθνή νομοθεσία. Ειδικότερα, τα πνευματικά δικαιώματα του περιεχομένου του Quizy, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, όλων των εγγράφων, των αρχείων, των κειμένων, των εικόνων, των γραφικών, των εξαρτημάτων και του κώδικα που περιέχεται σε αυτό καθώς και την γενική εικόνα του Quizy , αποτελούν πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία του Quizy εκτός και αν ορίζεται διαφορετικά και προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού κοινοτικού και διεθνούς δικαίου..
Η εμφάνισή του υλικού αυτού στον ιστότοπο σε καμμία περίπτωση δεν συνεπάγεται μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

5. ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ – NEWSLETTERS

Η Εταιρεία χρησιμοποιεί τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου (e-mail), εφόσον έχετε δηλώσει τη συγκατάθεσή σας μέσω των ειδικών πεδίων εγγραφής. Διατηρείτε δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά σας δεδομένα που τηρεί η Εταιρεία και στα στοιχεία της συγκατάθεσής σας, σύμφωνα με τα οριζόμενα στον κανονισμό ΕΕ 2016/679 και τον σχετικό εφαρμοστικό Εθνικό Νόμο.

Τα ενημερωτικά δελτία (newsletter) θα αφορούν ενημερώσεις σχετικά με την πορεία του διαγωνισμού, έναρξη live, ανακοίνωση νικητών, προωθητικές ενέργειες ή προσφορές.
Η αποστολή ενημερωτικών δελτίων (newsletter) γίνεται μόνο στους χρήστες που έχουν επιλέξει να τα λαμβάνουν και είναι απόλυτα συμβατή τεχνικά με τους κανονισμούς αποστολής αλληλογραφίας.

Το www.Quizy.gr παρέχει στους συνδρομητές της υπηρεσίας Newsletter τη δυνατότητα να διαγραφούν από τη λίστα παραληπτών ανά πάσα στιγμή μέσα από την σελίδα “ο λογαριασμός μου”. Όταν ένας συνδρομητής επιλέξει τη διαγραφή του από τις λίστες παραληπτών, τότε το email του διαγράφεται οριστικά. Τα e-mail των συνδρομητών της υπηρεσίας Newsletter χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για το σκοπό αυτό και για κανέναν άλλο σκοπό. Τα newsletters τα οποία το κοινό λαμβάνει με την εγγραφή του στις λίστες παραληπτών (mailing lists) αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της Eταιρείας και ως εκ τούτου προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας και των διεθνών συμβάσεων. Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα μη εγγραφής κάποιου προσώπου στις λίστες παραληπτών ή και της διαγραφής του από αυτές.

6. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Σας ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε τον ιστότοπό μας.

Εμείς στο Quizy , θεωρούμε εξαιρετικά σημαντική την προστασία των προσωπικών δεδομένων όσων επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας. Για το λόγο αυτό έχουμε προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την τήρηση όλων των κανόνων για την προστασία προσωπικών δεδομένων Χειριζόμαστε τα «προσωπικά δεδομένα» σύμφωνα με την ΔΗΛΩΣΗ της Εταιρείας μας σχετικά με την προστασία των Προσωπικών Δεδομένων καθώς επίσης σύμφωνα με τη Ευρωπαϊκή Νομοθεσία και κάθε άλλη εφαρμοστέα κατά τόπους νομοθεσία σε σχέση με την φύλαξη, επεξεργασία, πρόσβαση και μεταφορά προσωπικών δεδομένων.

Η ιστοσελίδα της www.Quizy.gr ,στην οποία εμφανίζεται πάντοτε η πολιτική περί προστασίας προσωπικών δεδομένων («η πολιτική») και που σας ζητά οποιεσδήποτε πληροφορίες, συλλέγει, διατηρεί και διασφαλίζει τις προσωπικές πληροφορίες αυτές σύμφωνα με την ανωτέρω πολιτική, καθώς και με την ισχύουσα νομοθεσία και τους εφαρμοστέους κανονισμούς και οδηγίες. Η πολιτική αυτή εφαρμόζεται σε προσωπικές πληροφορίες (όπως αυτές ορίζονται κατωτέρω) που έχετε δώσει οι ίδιοι και από μέσα επικοινωνίας (όπως ιστοσελίδες, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και άλλα διαδικτυακά εργαλεία) στα οποία υπάρχει σύνδεσμος (link) με την πολιτική αυτή.

Η πολιτική αυτή δεν έχει εφαρμογή σε προσωπικές πληροφορίες που συλλέχθηκαν από πηγές και μέσα επικοινωνίας εκτός του διαδικτύου, με εξαίρεση τις περιπτώσεις που τέτοιες προσωπικές πληροφορίες μας δώσατε οι ίδιοι εγγράφως.

Συλλέγουμε μόνο προσωπικά δεδομένα σε σχέση με εσάς, εφόσον εσείς επιλέξετε να μας τα χορηγήσετε. Δεν μοιραζόμαστε κανένα προσωπικό δεδομένο με τρίτα μέρη για δική τους εμπορική χρήση, εκτός αν ρητώς μας έχετε δώσει σχετική άδεια. Παρακαλούμε να μελετήσετε την παρούσα Δήλωση για να μάθετε περισσότερα για το πως συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε, μοιραζόμαστε και προστατεύουμε τις πληροφορίες στο διαδίκτυο.

  • Πληροφορίες που συλλέγονται
  • Οι επιλογές σας
  • Ασφάλεια
  • Σύνδεσμοι με άλλες ιστοσελίδες
  • Δήλωση για το απόρρητο των ανηλίκων
  • Πρόσθετες πληροφορίες για τις ιστοσελίδες μας
  • Πως να επικοινωνήσετε με το Κατάστημά μας
  • Aυτόματα συλλεγόμενες Πληροφορίες

Πληροφορίες που συλλέγονται

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί γενικά δύο τρόπους συλλογής προσωπικών πληροφοριών στο διαδίκτυο:

Πληροφορίες που λαμβάνουμε

– Προσωπικές πληροφορίες: Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας χωρίς να μας δώσετε καμία προσωπική πληροφορία. Εμείς, μπορεί να συλλέξουμε τις δικές σας προσωπικά αναγνωριστικές πληροφορίες (όπως όνομα, διεύθυνση, τηλέφωνο, διεύθυνση e-mail και άλλες προσωπικές πληροφορίες) μόνο εφόσον εσείς επιλέξετε να μας τις δώσετε.

– Συγκεντρωτικές πληροφορίες: Σε μερικές περιπτώσεις επίσης, αφαιρούμε τις προσωπικά αναγνωριστικές πληροφορίες από δεδομένα που μας έχετε μεταβιβάσει και τα διατηρούμε σε συγκεντρωτική μορφή. Μπορεί επίσης να συνδυάσουμε τα δεδομένα αυτά με άλλες πληροφορίες για τη δημιουργία ανωνύμων, συγκεντρωτικών στατιστικών δεδομένων (π.χ. αριθμό επισκεπτών, όνομα χώρου (domain name) του παρόχου υπηρεσιών Ίντερνετ), που μας βοηθούν στην βελτίωση των προϊόντων και υπηρεσιών μας.

Επιπλέον, με την χρήση του Quizy, ο χρήστης αναγνωρίζει ότι όταν προβαίνει σε σύναψη συμβάσεων μέσω αυτού είναι απαραίτητο να παρέχει ορισμένες πληροφορίες που σχετίζονται με Προσωπικά Δεδομένα, οι οποίες θα τύχουν επεξεργασίας και θα ενσωματωθούν σε αρχεία, τα οποία προηγουμένως έχουν γνωστοποιηθεί στην αρμόδια Αρχή και για τα οποία η Εταιρεία χαρακτηρίζεται ως Υπεύθυνος Επεξεργασίας. Η Εταιρεία δεν συλλέγει Ευαίσθητα Προσωπικά Δεδομένα (πχ ηλικία), εκτός αν το ζητήσει ο χρήστης για λόγους εμπορικούς (πχ δεκαετές εύρος ηλικίας, προς το σκοπό επιλογής καλλυντικού προοριζόμενου για τη συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα).

Η συλλογή και η επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων έχει σαν σκοπό την καταγραφή της συμβατικής σχέσης με την Εταιρεία, τον έλεγχο, την βελτίωση και την προσαρμογή σε προτιμήσεις και επιλογές σχετικά με αγαθά και την αποστολή με ηλεκτρονικά ή παραδοσιακά μέσα διοικητικών, τεχνολογικών, οργανωτικών ή/και εμπορικών πληροφοριών για την Εταιρεία. Ο χρήστης έχει δικαίωμα να έχει, σε οποιαδήποτε στιγμή, πρόσβαση στο αρχείο και να απαιτεί διόρθωση ή διαγραφή όσων δεδομένων τον αφορούν.

Η Εταιρεία εγγυάται την εμπιστευτικότητα και ασφάλεια των Προσωπικών Δεδομένων, ωστόσο μπορεί να αποκαλύψει στις αρμόδιες Δημόσιες Αρχές Προσωπικά Δεδομένα ή οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες που κατέχει ή είναι προσβάσιμες μέσω των συστημάτων της, εφόσον αυτό υπαγορεύεται από κάποια εφαρμοστέα διάταξη νόμου.
Ο χρήστης εγγυάται και φέρει την ευθύνη για την αλήθεια, ακρίβεια, εγκυρότητα, γνησιότητα, συνάφεια και προσφορότητα των Προσωπικών Δεδομένων που γνωστοποιεί στην Εταιρεία.

Η Εταιρεία, υπό την προϋπόθεση ρητής συναίνεσης του χρήστη, παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες να ενημερώνονται για νέα αγαθά που διαθέτει στην αγορά και για άλλες τυχόν προσφορές, διακανονισμούς πληρωμής κλπ με την αποστολή διαφημιστικών – ενημερωτικών μηνυμάτων στην ηλεκτρονική ή ταχυδρομική τους διεύθυνση ή δια του τηλεφώνου.

Σε κάθε περίπτωση ο χρήστης δύναται να διακόψει την λήψη διαφημιστικών μηνυμάτων, οποτεδήποτε.

Όταν ο χρήστης αποστείλει οποιοδήποτε αίτημα στην Εταιρεία, οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτό είναι απόρρητες και θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την αιτούμενη ενέργεια. Το περιεχόμενο δεν μεταβιβάζεται σε τρίτο παρά μόνο στον άμεσα ενδιαφερόμενο αποδέκτη και σε νόμιμη αρχή, εφόσον αυτό ζητηθεί από την Εταιρεία ή στην περίπτωση που το περιεχόμενο του μηνύματος είναι προσβλητικό ή επιζήμιο για την Εταιρεία ή τρίτους τα συμφέροντα των οποίων οφείλει να προασπίζεται η εταιρεία (τρίτοι χρήστες, προμηθευτές κλπ).

Οι επιλογές σας

Έχετε διάφορες επιλογές σε σχέση με την χρήση της ιστοσελίδας μας. Μπορείτε να αποφασίσετε ότι δεν επιθυμείτε να στέλνετε καμία προσωπικά αναγνωρίσιμη πληροφορία, με το να μην εισάγετε τα στοιχεία αυτά σε κανένα πεδίο στην ιστοσελίδα μας και με το να μην κάνετε χρήση καμίας διαθέσιμης προσωποποιημένης υπηρεσίας, αν υφίσταται. Αν επιλέξετε να υποβάλλετε προσωπικά δεδομένα σας, έχετε το δικαίωμα να δείτε και να διορθώσετε ή και να διαγράψετε τα δεδομένα αυτά οποιαδήποτε στιγμή με το να έχετε πρόσβαση στην αίτησή σας. Ορισμένες ιστοσελίδες μπορεί να σας ζητήσουν την άδεια για συγκεκριμένες χρήσεις των πληροφοριών σας και εσείς μπορείτε είτε να συμφωνήσετε είτε να αρνηθείτε στις χρήσεις αυτών. Εάν επιλέξετε συγκεκριμένες χρήσεις ή επικοινωνίες, όπως την αποστολή ηλεκτρονικών newsletters, θα έχετε την δυνατότητα να διακόψετε την εγγραφή σας οποιαδήποτε στιγμή ακολουθώντας τις οδηγίες που αναγράφονται σε κάθε επικοινωνία. Εάν αποφασίσετε να διακόψετε την εγγραφή σας από κάποια υπηρεσία ή επικοινωνία, θα φροντίσουμε ώστε τα δεδομένα σας να απομακρυνθούν άμεσα, παρόλο που μπορεί να σας ζητήσουμε πρόσθετες πληροφορίες πριν προβούμε στην ικανοποίηση του αιτήματός σας.

Όπως περιγράφεται παρακάτω, εάν επιθυμείτε να εμποδίσετε την λήψη cookies ώστε να μην μπορείτε να αναγνωρίζεστε κατά την περιήγησή σας στις ιστοσελίδες μας, μπορείτε να ρυθμίσετε το browser σας να αρνείται την λήψη των cookies ή να σας ειδοποιεί κάθε φορά που αυτά σας αποστέλλονται.

Ασφάλεια

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί τεχνολογία και μέτρα ασφάλειας, κανόνες καθώς και άλλες διαδικασίες για να προστατέψει τα προσωπικά δεδομένα σας από οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, λανθασμένη χρήση, γνωστοποίηση, απώλεια ή καταστροφή. Για να διασφαλίσει την εμπιστευτικότητα των δεδομένων σας, η www.Quizy.gr χρησιμοποιεί επίσης firewalls (προγράμματα απαγόρευσης εισόδου) και προγράμματα προστασίας του κωδικού πρόσβασής σας, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα της αγοράς. Είναι, παρόλα αυτά δική σας ευθύνη να διασφαλίσετε ότι ο ηλεκτρονικός υπολογιστής που χρησιμοποιείτε είναι επαρκώς ασφαλής και προστατεύεται κατά επικίνδυνου λογισμικού, όπως Trojan, ιών κ.λπ. Πρέπει να γνωρίζετε ότι χωρίς επαρκή μέτρα ασφάλειας (π.χ. ασφαλή ρύθμιση του browser σας, ενημερωμένο λογισμικό για ιούς, αποτελεσματικό firewall, μη χρήση λογισμικού από αμφίβολες πηγές, κλπ.) υπάρχει ο κίνδυνος τα δεδομένα καθώς και οι κωδικοί που χρησιμοποιείτε για να προστατέψετε την πρόσβαση στα δεδομένα σας, να γνωστοποιηθούν σε μη εξουσιοδοτημένα

Σύνδεσμοι με άλλες ιστοσελίδες

Η ιστοσελίδα μας ενδέχεται να περιλαμβάνει συνδέσμους με έναν αριθμό ιστοσελίδων οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν χρήσιμες πληροφορίες για τους επισκέπτες μας. Η παρούσα Δήλωση για το ιδιωτικό απόρρητο δεν έχει εφαρμογή στις ιστοσελίδες αυτές, και σας συνιστούμε να τις επισκέπτεστε απευθείας για να πληροφορηθείτε την δική τους πολιτική για το ιδιωτικό απόρρητο.

Δήλωση για το απόρρητο των ανηλίκων

Η ιστοσελίδα μας απευθύνεται σε ενήλικο κοινό. Δεν συλλέγουμε προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες από κανέναν ο οποίος γνωρίζουμε ότι είναι κάτω των 18 ετών χωρίς την προηγούμενη επαληθεύσιμη συγκατάθεση του νομίμου εκπροσώπου του. Ο νόμιμος εκπρόσωπός του έχει το δικαίωμα, ύστερα από αίτημά του, να δει τι πληροφορίες δόθηκαν από τον ανήλικο και/ή να ζητήσει την διαγραφή τους.

Ενημέρωση της δήλωσης περί απορρήτου

Κατά διαστήματα, o ιστότοπος μας ενδέχεται να αναθεωρεί το περιεχόμενο της δήλωσης περί απορρήτου στο διαδίκτυο. Οι αλλαγές αυτές θα εμφανίζονται αμέσως στην παρούσα σελίδα την οποία σας ζητούμε να επισκέπτεστε συχνά. Η συνεχόμενη χρήση της ιστοσελίδας μας θα δηλώνει την συγκατάθεσή σας στη χρήση των καινούργιων στοιχείων.

Πως να επικοινωνήσετε με τον ιστότοπό μας

Για να μας κάνετε ερωτήσεις ή εάν επιθυμείτε το Quizy να αλλάξει ή να τροποποιήσει το προφίλ σας, μπορείτε να μπείτε στην εφαρμογή αποστολής μηνύματος στην σελίδα “Ο λογαριασμός μου -> Επικοινωνία”, ακόμη, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας γραπτώς στην ακόλουθη διεύθυνση: support@Quizy.gr

Αυτόματα συλλεγόμενες Πληροφορίες

Συγκεκριμένου τύπου πληροφορίες συλλέγονται αυτόματα, κάθε φορά που έρχεστε σε επαφή με τις ιστοσελίδες μας καθώς και μέσω ορισμένων ηλεκτρονικών μηνυμάτων που ανταλλάσσουμε. Οι αυτόματες τεχνολογίες που χρησιμοποιούμε μπορεί να περιλαμβάνουν, για παράδειγμα, διαδικτυακούς διακομιστές/διευθύνσεις ΙΡ (web server log), cookies και web beacons.

7. Ερωτήσεις Quizy

Η συντακτική ομάδα του quizy.gr καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να διασταυρώνει τις απαντήσεις των ερωτήσεων από πολλές και διαφορετικές πηγές (διαδίκτυο, εξειδικευμένη βιβλιογραφία κ.α.). Ωστόσο υπάρχει πάντοτε η πιθανότητα να εμφανισθεί κάποιο λάθος στις σωστές απαντήσεις των κουίζ, γι’ αυτόν τον λόγο οι απαντήσεις δεν είναι δεσμευτικές. Αν διαπιστώσετε κάποιο λάθος, το οποίο μπορεί να τεκμηριωθεί με παραπομπή σε έγκυρες πηγές παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να μας το υποδείξετε. Σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί λάθος σε σωστή απάντηση των κουίζ, στους συμμετέχοντες που απάντησαν στην αντίστοιχη ερώτηση θα επιστρέφεται ο χρόνος παραμονής του πακέτου που χρησιμοποιήθηκε για την συμμετοχή τους στο κουΐζ που περιείχε τη λάθος απάντηση.

Οι δικαιούχοι της ιστοσελίδας δεν έχουν καμία ευθύνη σε περίπτωση χρήσης των ερωτήσεων/απαντήσεων εκτός της συγκεκριμένης ιστοσελίδας, από τρίτους και για οποιοδήποτε σκοπό.

8. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Οι συναλλαγές με κάρτα γίνονται στο περιβάλλον της Viva Wallet η οποία εγγυάται την ασφάλεια των συναλλαγών. Διαβάστε περισσότερα στο λνκ που ακολουθεί https://www.vivawallet.com/gr_el/security-and-technology

9. ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ

Η προστασία προσωπικών δεδομένων διέπεται από τις αρχές του Κανονισμού ΕΕ 2016/679 και τον σχετικό εφαρμοστικό Εθνικό Νόμο.

Η χρήση του Quizy και κάθε σύμβαση που συνάπτεται μέσω αυτού διέπεται από το Ελληνικό Δίκαιο, ιδίως τα νομοθετήματα που ρυθμίζουν θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο, τις πωλήσεις από απόσταση και την προστασία των καταναλωτών, και υπάγεται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων της Αθήνας, κατά ρητή παρέκταση αρμοδιότητας

Οποιοσδήποτε εκ των ανωτέρω όρων καταστεί αντίθετος προς την ισχύουσα νομοθεσία, παύει αυτοδικαίως να ισχύει, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων.

Η Εταιρεία δύναται να συνάψει συμφωνία για την ανάθεση των υποχρεώσεών της σε κατάλληλο τρίτο πρόσωπο. Σε αντίθετη περίπτωση, κανένα μέρος δεν θα δικαιούται να εκχωρήσει ή μεταβιβάσει τα δικαιώματα ή τις υποχρεώσεις του.

Όλες οι κοινοποιήσεις πρέπει να γίνονται εγγράφως δια χειρός ή μέσω ταχυδρομείου.

Σε περίπτωση χρήσης του Quizy από άλλη χώρα εκτός Ελλάδας, ο χρήστης υποχρεούται να τηρεί και τη νομοθεσία της χώρας αυτής.

Οι παραπάνω όροι αποτελούν την πλήρη συμφωνία με την Εταιρεία, η οποία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει ή να διαγράφει όλους τους όρους του παρόντος, χωρίς καμία προειδοποίηση. Η τροποποίηση ή ανανέωση θα ισχύει από την στιγμή που θα ενημερωθεί σχετικά το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή.

Τελευταία ενημέρωση των Όρων Χρήσης: Μάιος 2023

X
Σύνδεση
Συνδέσου ή κάνε μια απλή και γρήγορη εγγραφή, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, για να σου στείλουμε το δώρο σου εάν είσαι εσύ ο μεγάλος νικητής του Quizy!

Δημιουργία λογαριασμού

Επαναφορά κωδικού πρόσβασης

*Το email εγγραφής δεν αλλάζει και θα σας ζητηθεί να το επιβεβαιώσετε για να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το Quizy

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.