Κανόνες Head to Head

Ο χρήστης, σε κάθε φάση, παίζει καθημερινά και προσπαθεί να συγκεντρώσει όσους περισσότερους βαθμούς μπορεί. 

Οι χρήστες, ανάλογα με τις επιδόσεις τους, χωρίζονται αυτόματα από το Quizy σε τρεις κατηγορίες: Rookies, Masters, Professors. 

Καθημερινά, ο χρήστης ξεκινάει με 1000 βαθμούς και «μπαίνει» σε Head to Head (μονομαχίες), ξεκινώντας να παίζει εναντίον άλλων παικτών με στόχο να κερδίσει περισσότερους βαθμούς. Μπορεί να συμμετέχει μέχρι και σε δέκα μονομαχίες την ημέρα. 

Το Quizy, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα και τη βαθμίδα που βρίσκεται ο χρήστης (Rookie, Master, Professor), του δίνει τη δυνατότητα είτε να ανοίξει ο ίδιος τη μονομαχία επιλέγοντας κατηγορία, είτε να μπει ως δεύτερος αφού έχει μάθει τον αντίπαλό του, την κατηγορία που επιλέχθηκε και το σκορ του αντιπάλου.

Οι δύο μονομάχοι στα Head to Head παίζουν στην ίδια κατηγορία και στις ίδιες δέκα ερωτήσεις. Έχουν μόνο μία βοήθεια (50%-50%), χωρίς μπόνους χρόνου. Για κάθε ερώτηση, ο χρήστης έχει στη διάθεσή του δέκα δευτερόλεπτα. Η επιλογή της κατηγορίας γίνεται από μια λίστα τυχαίων κατηγοριών και ετικετών και δεν μπορεί κάποιος να επιλέξει δύο φορές την ίδια κατηγορία.

Κάθε φορά που ο χρήστης ανοίγει μια μονομαχία, 200 βαθμοί δεσμεύονται από τη βαθμολογία του. Εάν κερδίσει, παίρνει όλους τους βαθμούς που έχουν δεσμευτεί στη μονομαχία των δύο, ενώ εάν χάσει, οι βαθμοί πηγαίνουν στον αντίπαλο. Εάν η αναμέτρηση έρθει ισόπαλη, τότε οι βαθμοί επιστρέφονται και στους δύο μονομάχους. Αν κάποιος χρήστης αποχωρήσει από το παιχνίδι, αυτομάτως κερδίζει ο αντίπαλος και οι βαθμοί μεταφέρονται στον νικητή.

Σε περίπτωση που κάποιος χρήστης ανοίξει μια μονομαχία και δεν βρεθεί αντίπαλος αμέσως, η αναζήτηση συνεχίζεται ώσπου να γίνει κάποιο ματσάρισμα. Το Quizy ενημερώνει τους χρήστες σε πραγματικό χρόνο για το αποτέλεσμα της μονομαχίας, μόλις αυτή λήξει. 

Στη διάρκεια μιας μονομαχίας, ο χρήστης που παίζει δεύτερος μπορεί να βλέπει το σκορ του προηγούμενου αντιπάλου του, καθώς και την απάντηση που εκείνος έδωσε. Η απάντηση του αντιπάλου θα εμφανίζεται με ένα μπλε περίγραμμα γύρω από αυτή.

 

X
Σύνδεση
Συνδέσου ή κάνε μια απλή και γρήγορη εγγραφή, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Δημιουργία λογαριασμού

Επαναφορά κωδικού πρόσβασης

*Το email εγγραφής δεν αλλάζει και θα σας ζητηθεί να το επιβεβαιώσετε για να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το Quizy

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.