Κανόνες Golden & Golden League Plus

Το τρίτο πρωτάθλημα της Golden League ξεκινάει στις 17/9 και ολοκληρώνεται στις 24/9.

# Ο χρήστης μαζεύει πόντους καθημερινά παίζοντας στην Golden League με τα Head to Head και την Golden League Plus. Οι 15 πρώτοι που θα συγκεντώσουν τους περισσότερους βαθμούς έως τα μεσάνυχτα της 24ης Σεπτεμβρίου θα είναι οι μεγάλοι νικητές.

Golden League Head to Head

# Στην Golden League o χρήστης μπαίνει έχοντας στην μπάνκα του 1000 βαθμούς και ξεκινάει τις Head to Head αναμετρήσεις με τους άλλους παίκτες. Ο νικητής κάθε μονομαχίας κερδίζει 200 βαθμούς. Κάθε χρήστης έχει έως 25 μονομαχίες στη διάθεση του και τη δυνατότητα επανεκκίνησης εάν το επιθυμεί. Στο τέλος της ημέρας ο χρήστης ανάλογα με το τελικό σκορ του στα Head to Head κερδίζει συγκεκριμένους βαθμούς για τη γενική βαθμολογία της Golden League:

1ος: 3 βαθμοί

2ος – 5ος: 2 βαθμοί

6ος – 20ος: 1 βαθμό

21ος και κάτω: 0,5 βαθμό

Golden League Plus

# Στην Golden League Plus ο χρήστης κερδίζει bonus βαθμούς. Ο χρήστης βρίσκει καθημερινά έως 4 διαφορετικές κατηγορίες, επιλέγει μια από τις τέσσερις και απαντάει σε δέκα ερωτήσεις. Εάν κάνει 10/10 κερδίζει 3 βαθμούς, εάν κάνει 9/10 ή 8/10 2 βαθμούς και εάν κάνει 7/10 ή 6/10 1 βαθμό. Έχει 1 προσπάθεια στη διάθεσή του και τη δυνατότητα επανεκκίνησης εάν το επιθυμεί. Μάλιστα υπάρχει πλέον και η νέα δυνατότητα επανεκκίνησης επιλέγοντας όποια απ’ όλες τις βασικές κατηγορίες του Quizy επιθυμεί. Οι βαθμοί που ο χρήστης κερδίζει από την Golden League Plus προστίθενται στη γενική βαθμολογία της Golden League για την ανάδειξη των 15 μεγάλων νικητών.

# Εάν στην 15άδα των νικητών βρεθεί χρήστης που δεν έχει αγοράσει πακέτο συνδρομής, το δώρο μεταφέρεται αυτόματα στο επόμενο πρωταθληματάκι.

# Οι δέκα πρώτοι στη γενική βαθμολογία της Quizy League (ανεξάρτητα απ’ το εάν είναι Professors, Masters ή Rookies) την επόμενη μέρα παίζουν και μεταξύ τους και με Professors.

Καλή επιτυχία!

X
Σύνδεση
Συνδέσου ή κάνε μια απλή και γρήγορη εγγραφή, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, για να σου στείλουμε το δώρο σου εάν είσαι εσύ ο μεγάλος νικητής του Quizy!

Δημιουργία λογαριασμού

Επαναφορά κωδικού πρόσβασης

*Το email εγγραφής δεν αλλάζει και θα σας ζητηθεί να το επιβεβαιώσετε για να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το Quizy

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.