Tα 3 δώρα που όλοι ήθελαν: Ο παίκτης-αστέρι του Quizy που έχει εντυπωσιάσει με τις γνώσεις του

Ερώτηση 1/10

Ερώτηση 1/10

Βοήθειες

Απαντήσεις

Βαθμοί παιχνιδιού

Σωστό:
Σκορ:0
Quizy Blog

Tα 3 δώρα που όλοι ήθελαν: Ο παίκτης-αστέρι του Quizy που έχει εντυπωσιάσει με τις γνώσεις του

Είναι από τις περιπτώσεις που το βλέπεις και δυσκολεύεσαι να το πιστέψεις. Είναι από τους παίκτες εκείνους που παρακαλάς να… μην πετύχεις σε LIVE Big Brain στο Quizy.gr, καθώς τότε ξέρεις πως θα τα βρεις πολύ σκούρα.

Το αγόρι πίσω από το nickname «astaphaeus» δεν είναι εύκολος αντίπαλος και έχει φροντίσει να καταστήσει σαφές πως όταν αποφασίσει να κερδίσει δώρο, δεν πρόκειται να το βάλει κάτω. Και μέχρι τώρα δεν τα έχει πάει κι άσχημα στο κομμάτι των πιο μεγάλων επάθλων.

Ο astaphaeus έχει κερδίσει μέχρι σήμερα μία smart TV Arielli Led 32”, ένα Tablet Lenovo Tab M10 και έναν φούρνο μικροκυμάτων Singer, δώρα για τα οποία έπαιξαν εκατοντάδες συνδρομητές του Quizy.gr, αλλά μόνο εκείνος κατάφερε να κάνει δικά του.

Οι γνώσεις σε συγκεκριμένες κατηγορίες σε συνδυασμό με την ταχύτητα και την τόλμη (γιατί -πώς να το κάνουμε;- κάποιες φορές χρειάζεται και ρίσκο για να βγεις πρώτος!) κατάφεραν να εντάξουν τον astaphaeus στη λίστα με τους παίκτες-αστέρια του Quizy.gr που με χαρά σας παρουσιάζουμε καθημερινλα.

Γνωρίστε τον αχτύπητο astaphaeus:

X
Σύνδεση
Συνδέσου ή κάνε μια απλή και γρήγορη εγγραφή, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Δημιουργία λογαριασμού

Επαναφορά κωδικού πρόσβασης

*Το email εγγραφής δεν αλλάζει και θα σας ζητηθεί να το επιβεβαιώσετε για να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το Quizy

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.