Efthymios G, ο… βασιλιάς του Quizy!

Ερώτηση 1/10

Ερώτηση 1/10

Βοήθειες

Απαντήσεις

Βαθμοί παιχνιδιού

Σωστό:
Σκορ:0
Quizy Blog

Efthymios G, ο… βασιλιάς του Quizy!

Στους πρώτους δύο μήνες λειτουργίας του το Quizy.gr έχει καταφέρει να προσελκύσει περισσότερους από 500.000 παίκτες, με τον Ευθύμιο Φασουλάκη να ξεχωρίζει.

Το  Quizy.gr «προσγειώθηκε» στην ηλεκτρονική ζωή του ελληνικού ίντερνετ στα τέλη Νοεμβρίου του 2022 και μέχρι σήμερα, σε ένα διάστημα ούτε δύο μηνών, έχει καταφέρει να γίνει η αγαπημένη συνήθεια πάρα πολλών… μανιωδών παικτών, οι οποίοι τεστάρουν τις γνώσεις τους σε καθημερινή βάση.

Στο Quizy μπορεί κανείς να διαγωνιστεί είτε στον 24ωρο διαγωνισμό του, που ο χρήστης θα βρει 12 διαφορετικές κατηγορίες (Αθλητικά, Κινηματογράφος, Σειρές, Γενικές γνώσεις, Gossip, Μουσική, Ορθογραφία, Επιστήμες, Πολιτική, Ιστορία, Γεωγραφία, Τέχνες), αλλά και 4 Big Brain Live quizzes τα οποία μοιράζουν, το καθένα ξεχωριστά, μεγάλα δώρα.

Σ’ αυτούς τους δύο μήνες υπήρξε πληθώρα παικτών που τίναξαν την μπάνκα στον αέρα με τις γνώσεις και την ταχύτητά τους, βάζοντας τον πήχυ πάρα πολύ ψηλά για τον ανταγωνισμό.

Ωστόσο, κανείς (μάλλον) δεν μπορεί αν συγκριθεί με τον Ευθύμιο Φασουλάκη – κατά κόσμον “Efthymios G”, όπως είναι το όνομά του στο Quizy.gr. Ο Ευθύμιος αποτελεί μία σπάνια περίπτωση παίκτη, καθώς η ευρεία γκάμα γνώσεών του και το γεγονός πως διαθέτει απαράμιλλη ταχύτητα, έχουν ως αποτέλεσμα να κερδίσει περισσότερα από 30 δώρα!

Το να τον αποκαλέσει κανείς «βασιλιά του quizy» δεν είναι καθόλου μα καθόλου υπερβολικό.Δε νομίζετε;

X
Σύνδεση
Συνδέσου ή κάνε μια απλή και γρήγορη εγγραφή, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Δημιουργία λογαριασμού

Επαναφορά κωδικού πρόσβασης

*Το email εγγραφής δεν αλλάζει και θα σας ζητηθεί να το επιβεβαιώσετε για να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το Quizy

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.