Χωρίς χαρτί και μολύβι, μόνο με το μυαλό: Ο viral μαθηματικός γρίφος που έχει τρελάνει το διαδίκτυο

Ερώτηση 1/10

Ερώτηση 1/10

Βοήθειες

Απαντήσεις

Βαθμοί παιχνιδιού

Σωστό:
Σκορ:0
Quizy Blog

Χωρίς χαρτί και μολύβι, μόνο με το μυαλό: Ο viral μαθηματικός γρίφος που έχει τρελάνει το διαδίκτυο

Αγαγαπητέ ανγνώστη, είμαστε εδώ για σένα. Σε νοιαζόμαστε και γι’ αυτό σου δίνουμε λίγα δευτερόλεπτα ακόμα να το σκεφτείς. Α, και σε ενημερώνουμε επίσης ότι εάν το μυαλό σου κόβει και είσαι καλός στους γρίφους και στα κουίζ, τότε έχεις την ευκαιρία να διεκδικήσεις δωροεπιταγή 300 ευρώ για να επιλέξεις όποιο δώρο εσύ θες, εάν νικήσεις τους αντιπάλους σου στα Head to Head του Quizy.gr. Της νέας κουιζομανίας που παίζει όλη η Ελλάδα. Μπες και δοκίμασε κι εσύ τις δυνάμεις σου με ένα κλικ εδώ.

Εκκίνηση κουίζ για δωροεπιταγη 300 ευρώ

Αρκετά μ’ αυτά, ώρα να περάσουμε στο… ζουμί και να δούμε πόσοι από εσάς εκεί έξω είστε πραγματικά έξυπνοι (καθώς μιλάμε για ένα γρήγορο τεστάκι χωρίς καμία, όμως, βοήθεια) και πόσοι από εσάς μένετε μετεξεταστέοι.

Είστε έτοιμοι;

Ωραία, δώστε βάση- και να θυμάστε, θέλουμε να κάνετε τις πράξεις αποκλειστικά και μόνο στο μυαλό σας, ούτε χαρτί ούτε στιλό (εδώ γελάμε, πού να ταβρείτε το 2023, έτσι;) και σε καμία των περιπτώσεων δεν επιτρέπεται η χρήση κινητού τηλεφώνου.

Πάμε: Πάρτε 1000 και βάλτε ακόμα 40. Τώρα προσθέστε ακόμα 1000 και μετά άλλα 30. Τώρα βάλτε άλλα 1000 και σε ότι βρήκατε ακόμα 20. Τώρα άλλα 1000. Και ακόμα 10. Τα προσθέσατε όλα; Πόσα βρήκατε;

Σας δίνουμε λίγο χρόνο να το σκεφτείτε…

Λίγο ακόμα…

Τέλος χρόνου: ποια είναι η απάντησή σας; 

Να το πάρει το ποτάμι: αν απαντήσατε κι εσείς (όπως η περισσότεροι, δηλαδή) 5000, τότε κάνετε λάθος. Γιατί η σωστή απάντηση είναι 4100! 

Αν δεν μας πιστεύετε, κάντε τις πράξεις με το κινητό σας και θα δείτε…

X
Σύνδεση
Συνδέσου ή κάνε μια απλή και γρήγορη εγγραφή, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Δημιουργία λογαριασμού

Επαναφορά κωδικού πρόσβασης

*Το email εγγραφής δεν αλλάζει και θα σας ζητηθεί να το επιβεβαιώσετε για να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το Quizy

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.