Τεστ μνήμης: Θυμάσαι τον παικταρά του ΠΑΟ με το σπάνιο ταλέντο που τον λύγισε το υπέρογκο ποσό;

Ερώτηση 1/10

Ερώτηση 1/10

Βοήθειες

Απαντήσεις

Βαθμοί παιχνιδιού

Σωστό:
Σκορ:0
Quizy Blog

Τεστ μνήμης: Θυμάσαι τον παικταρά του ΠΑΟ με το σπάνιο ταλέντο που τον λύγισε το υπέρογκο ποσό;

Το σημερινό τεστ μνήμης είναι λιγάκι διαφορετικό και, κατά βάση, απευθύνεται σ’ εκείνους τους αθεράπευτους ποδοσφαιρόφιλους που έχουν μνήμη που θα ζήλευε ακόμα και ελέφαντας.

Σας παραθέτουμε τα στοιχεία για να δούμε αν εντάσσεστε κι εσείς σ’ αυτήν την κατηγορία: τέλη της δεκαετίας του 1990. Στην Παιανία και τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού (τις κορυφαίες, κατά γενική ομολογία, σε ολόκληρη την Ελλάδα εκείνη την περίοδο) καταφθάνει ένα νέο πρόσωπο από το Μεγαλοχώρι Τρικάλων.

Άγνωστος μεταξύ αγνώστων ο πιτσιρικάς, μα με τη φήμη του next big thing ολόκληρου του ελληνικού ποδοσφαίρου να τον ακολουθεί κατά πόδας. Τα πράγματα- σε επίπεδο φήμης, πάντα- ξεφεύγουν από τα γαλανόλευκα σύνορα και απογειώνονται, μιας και από το πουθενά ο μικρός καταλήγει στη δοξασμένη Φιορεντίνα, με τους Ιταλούς, μάλιστα, να του κολλάνε το άκρως τιμητικό (μα και ασήκωτο…) παρατσούκλι «Έλληνας Μπατιστούτα»!

Ο διεθνής με την εθνική νέων υπογράφει ένα συμβόλαιο διάρκειας 4+2 ετών, με το αστρονομικό (δεδομένης της ηλικίας του και του ότι δεν είχε «ψηθεί» με τους μεγάλους) ποσό των 450.000.000 δραχμών.

Δυστυχώς για τον ίδιο το λαμπρό μέλλον που προδιαγραφόταν δεν έμελλε ν’ αποδειχτεί καθόλου… λαμπρό, μιας και ουδέποτε δικαίωσε τις προσδοκίες και έμεινε αιώνιο ταλέντο, με μικρή καριέρα στο εξωτερικό, μία πιο «συμπαθητική» στην Κύπρο και μηδαμινή στην Ελλάδα. Πριν κλείσει τα 30 του χρόνια, ουσιαστικά αποχαιρέτησε το επαγγελματικό ποδόσφαιρο…

Ποιος είναι;

Ακριβώς: ο Γιώργος Βακουφτσής! 

Εάν πιστεύεις ότι είσαι καλύτερος σε κάποια άλλη κατηγορία (γεωγραφία, tv, αθλητικά, σειρές και άλλες 96), τότε μπες και παίξε κόντρα σε έναν αντίπαλο στο Quizy και κέρδισε εσύ το πιο κομψό και όμορφο κινητό της αγοράς, το Samsung Galaxy Z Flip 3 5G. Μπες και τέσταρε τις γνώσεις σου με ένα κλικ στο Quizy.gr

X
Σύνδεση
Συνδέσου ή κάνε μια απλή και γρήγορη εγγραφή, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Δημιουργία λογαριασμού

Επαναφορά κωδικού πρόσβασης

*Το email εγγραφής δεν αλλάζει και θα σας ζητηθεί να το επιβεβαιώσετε για να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το Quizy

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.